Prijzen van zwerfkei grafstenen

Zwerfkei grafstenen zijn er diverse prijzen. Het loopt van €1250,- tot de €5000,-. Maar er is altijd en ook voor ieder budget de juiste zwerfkei grafsteen te vinden.

Wanneer u onze gedenkhof bezoekt kunnen we samen met u de wensen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Een prijs van een zwerfkei grafmonument is afhankelijk van het materiaal, maar ook de bewerkingen, omranding en bijhorende accessoires.

Wanneer we samen met u een idee hebben welk grafmonument het zou moeten worden kunnen wij een offerte voor u uitwerken (incl. alle kosten).

Zwerfkei grafmonument

Verschillende zwerfkei grafstenen prijzen

De prijs van een zwerfkei prijzen grafsteen wordt opgebouwd door de soort en grootte van de kei en de bewerkingen. Een gepolijste zwerfkei is duurder dan een originele zwerfkei die zo verwerkt wordt in het grafmonument. Een polijsten van een zwerfkei is handbewerking en vergt meer tijd.

U heeft altijd de mogelijkheid om zelf te kiezen welke bewerkingen en/of materialen u wilt toevoegen of te laten vervallen. U heeft de mogelijkheid om de steen zo betaalbaar mogelijk te maken. Voor belettering rekenen wij de volgende prijzen:

– Zandstralen op gepolijst vlak

– Zandstralen op ruw vlak

– Ambachtelijk gehakte letters v.a.

– Bronzen letters, afhankelijk van grootte

– Bronzen Plaquette v.a.

Prijzen zijn inclusief BTW.

€3,-

€6,-

€12,50

€9,-

€450,-

De prijzen van grafstenen zijn altijd incl:

– Fundering

– Vergunningsaanvraag

– Transport en plaatsing

– 25 jaar garantie

Een aantal richtprijzen kunt u bekijken op onze voorbeelden pagina. Hier kunt u een aantal ideeën vinden met een prijsindicatie. De prijs is altijd afhankelijk welke materiaal en gekozen wordt en welke bewerkingen. Heeft u bepaalde wensen, dan kijken wij graag met u mee.

25 jaar logo